MikroTik TG-BT5-IN, IoT Bluetooth indoor tag for KNOT

MikroTik TG-BT5-IN, IoT Bluetooth indoor tag for KNOT
Вашата цена с ДДС (20.0%)
17.39 лв
✅ В наличност 40+ Бр.
Delivery Планирана Дата Доставка на Куриер до Вас 26-06-2024
MikroTik
Производител
Продуктов номер
TG-BT5-IN
Продуктов Код
RL018.163
Гаранция
24 месеца

Описание на продукт

Това е автоматичен превод. Оригиналния текст може да видите тук

Bluetooth таговете играят огромна роля в настройките на IoT, където Bluetooth се използва за излъчване на данни на къси разстояния . Можете да използвате тези малки устройства за проследяване на различни обекти на базата на близост. Например, ако имате шлюз KNOT в различни части на строителна площадка, можете да използвате тези етикети за намерете строителни инструменти , електрическо оборудване и други активи. Просто прикрепете етикетите към необходимите елементи - и най-близкият шлюз ще усети етикетите в близост до него. Изключително полезно в складовата логистика – оставете вашия товар да ви информира веднага щом влезе в склада! Те използват толкова малко енергия, че една вградена батерия от 220 mAh ще издържи години.

Поддържани BLE телеметрични формати

  • iBeacon
  • Едистоун
  • MikroTik

Как работи?

Веднъж активиран, етикетът ще излъчва телеметрични рекламни пакети iBeacon, Eddystone или MikroTik към шлюза (като KNOT или друг BLE шлюз). Тези пакети съдържат MAC адрес, използван за ID, както и телеметрични данни – като ускорение, наклон и ниво на заряд на батерията. След това шлюзът изпраща данните към отдалечения сървър, като използва MQTT или HTTP протоколи. По подразбиране пакетите с реклами се изпращат веднъж на всеки 5 секунди, но можете да промените тази стойност по ваш вкус. Например, ако зададете интервала на 1 секунда, батерията обикновено ще издържи две години.

Вградените акселерометри могат не само да открият ускорение (движение), но също така могат да регистрират, ако устройството е изпуснато или наклонено (откриване на свободно падане). Вътрешната версия на нашите BLE етикети работи най-добре в температурен диапазон от 0°C до 70°C. Той е устойчив на пръски и се предлага с вграден акселерометър.

Можете да използвате приложението Beacon Manager, за да конфигурирате типа на рекламния пакет, параметрите на акселерометъра (режим на захранване, задействания, скорост на данни и т.н.) и да актуализирате фърмуера.

Свали

https://download.discomp.cz/MikroTik/ce/ID188_TG-BT5-IN_DOC_210921.pdf
Свали CE
https://download.discomp.cz/MikroTik/datasheets/TG_BT5_IN_TG_BT5_OUT.pdf
Свали Datasheet

Технически параметри

LAN ports
Protection class
IP55
Battery capacity [mAh]
220
Weight [g]
7
Width [mm]
37
Height [mm]
6
Depth [mm]
22