Logitech Wireless Solar Keyboard K750, UK

Logitech Wireless Solar Keyboard K750, UK
Вашата цена с ДДС (20.0%)
188.17 лв
✅ Наличност във външен Партньор
Delivery Планирана Дата Доставка на Куриер до Вас 05-06-2024
Производител
Продуктов номер
920-002929
Продуктов Код
RL011.038
Гаранция
6 месеца

Описание на продукт

Това е автоматичен превод. Оригиналния текст може да видите тук

Параметър Стойност
Локализация на клавиатурата CZ


Спецификации:

• Не може да бъде по-лесно. Когато има наличен източник на светлина, тази клавиатура се зарежда сама - и остава заредена поне три месеца, дори и в пълна тъмнина - така че кажете сбогом на батериите, зарядните устройства и захранващите кабели.
• С елегантна форма с тънък профил, тази стилна, модернизирана клавиатура придава на работното пространство отличителен вид – независимо дали го използвате на лаптоп или настолен компютър.
• С комбинация от най-добрите характеристики на конвенционалните клавиатури, преносими компютри и сводестата форма на клавиш, проектирана специално за клавиатурите на Logitech, ще можете да се наслаждавате на по-бързо, по-тихо и по-приятно писане – с часове.
• 2,4 GHz Logitech Advanced Wireless връзка осигурява кабелна надеждност със свободата на движение на безжичната технология: бърз трансфер на данни, практически без забавяния и прекъсвания и 128-битово AES криптиране.
• Logitech Unifying Mini Wireless Receiver е толкова малък, че остава в лаптопа, така че не е нужно да го изключвате, за да го преместите от място на място. Освен това можете лесно да добавяте съвместими мишки или клавиатури - без да се налага да имате няколко USB приемника.

Съдържание на пакета
клавиатура
Logitech Unifying приемник
Безжичен удължител
Кърпа за почистване Системни изисквания
Windows базиран компютър
Windows XP, Windows Vista или Windows 7
Източник на светлина от слънчева светлина и/или вътрешно осветление