Logitech wired keyboard mouse set Desktop MK120

Logitech wired keyboard mouse set Desktop MK120
Вашата цена с ДДС (20.0%)
59.64 лв
✅ Наличност във външен Партньор
Delivery Планирана Дата Доставка на Куриер до Вас 29-05-2024
Производител
Продуктов номер
920-002536
Продуктов Код
RL001.123
Гаранция
36 месеца

Описание на продукт

Това е автоматичен превод. Оригиналния текст може да видите тук

• Клавишите с нисък профил, които едва се чуват, и стандартното оформление, включително функционални клавиши, цифрова клавиатура в пълен размер и оценяват изживяването при удобно и тихо писане.
• Клавиатурата Chiclet с нейния тънък профил, който държи ръцете ви в неутрална позиция, устойчиви на разливане * клавиши с дълъг живот, които могат да издържат до 10 милиона натискания на клавиши ** и здрави крака с настройки за бързо освобождаване не само радват око и на докосване - е направено да издържи. * Тестван при ограничени условия (максимално количество 60 ml разлята течност). ** В допълнение към клавиша Num Lock.
• Тази оптична мишка с висока разделителна способност ви осигурява комфорт и прецизен контрол в ръцете ви, заедно с плавен, прецизен контрол и форма за двете ръце, която се побира удобно в ръката ви дори след продължителна употреба.
• Инсталирането е лесно - клавиатурата и мишката просто се включват в USB порта на вашия настолен компютър, лаптоп или нетбук и започнете да ги използвате веднага.
• Удебелените, ярки бели символи правят клавишите по-лесни за четене от всички и са отлични за тези, които нямат перфектно зрение. Освен това са по-устойчиви на износване.

Съдържание на пакета
Клавиатура, мишка
Документация за потребителя Системни изисквания
Windows базиран компютър
- Windows XP, Windows Vista или Windows 7
- USB портове

Linux
- Linux ядро 2.6
- USB портове