TRITON 19 "Rack 45U / 800x1000

TRITON 19  Rack 45U / 800x1000
Вашата цена с ДДС (20.0%)
1,594.13 лв
❌ Артикулът не е наличен. Няма възможност за поръчка.
Delivery Без потвърдена дата на доставка
Triton
Производител
Продуктов номер
RMA-45-A81-CAX-A1
Продуктов Код
RL001.175
Гаранция
24 месеца

Описание на продукт

Това е автоматичен превод. Оригиналния текст може да видите тук

Универсален: Triton Switchboard RMA-45

Универсално табло за данни и телекомуникации. Достатъчната товароносимост за общи приложения и перфектната обработка на всички детайли го правят един от най-популярните стелажни шкафове Triton. Шкафовете RMA имат перфорирана рамка за осигуряване на достъп на охлаждащ въздух до инсталираните технологии. Охлаждането може да се поддържа чрез инсталиране на вентилационни модули.

Висока здравина на конструкцията

RMA има здрава заварена конструкция. Висококачествената изработка и най-новите технологии гарантират страхотен външен вид на шкафа. Собствената система на пантите позволява отваряне на вратата под ъгъл от почти 180°. Вратата може лесно да се демонтира и преобразува да се отваря от противоположната страна. 19" вертикални релси могат да се регулират непрекъснато към всяка дълбочина на шкафа. Това улеснява сглобяването на устройството и организирането на свързващите кабели.

Заварен скелет

RMA е табло със заварена рамка и подвижни странични панели. Те, подобно на задния капак, са прикрепени към рамката с ключалки, стандартно с един ключ. Кабелните входове в задната част на шкафа са покрити с дюбели. Има възможност за уплътняване на кабелите в отвора с тапа с четка срещу проникване на прах. Кантът се използва за защита на кабелите от повреда (и двата са част от кутията). На задната стена на разпределителното табло има два кабелни входа, покрити с дюбели. Единият е в горния, а другият в долния ръб на корицата. Допълнителни кабелни входове има на тавана и в основата на шкафа.

Ключови свойства

Здраво табло със заварена масивна конструкция и стъклена врата. Има подвижни страни за по-лесно сглобяване. Задният капак също може да се сваля. Шкафът отговаря на спецификацията IP20, т.е. предотвратява навлизането на малки предмети в интериора. Товароносимост 400 кг.

Технически параметри

LAN ports
Recommended load [kg]
400
Ventilation option
Yes
Protection class
IP20
Size
19"
Cabinet type
Free-standing
Purpose
Indoor
"U" positions
45
Weight [kg]
117
Width [mm]
800
Height [mm]
2100
Depth [mm]
1000
Removable sides
Yes
Door panel
Glass
Color
Grey