Logitech pouzdro COMBO TOUCH pro iPad (7TH GEN), iPad AIR (3RD GEN) a iPad PRO 10.5

Logitech pouzdro COMBO TOUCH pro iPad (7TH GEN), iPad AIR (3RD GEN) a iPad PRO 10.5
Вашата цена с ДДС (20.0%)
311.20 лв
❌ Артикулът не е наличен. Няма възможност за поръчка.
Delivery Без потвърдена дата на доставка
Производител
Продуктов номер
920-009645
Продуктов Код
RL012.289
Гаранция
6 месеца

Описание на продукт

Това е автоматичен превод. Оригиналния текст може да видите тук

Параметър Стойност
Устройство Таблетка
Вид аксесоари Корици и калъфи


Спецификации:

COMBO TOUCH за iPad (7TH GEN), iPad AIR (3RD GEN) и iPad PRO 10.5-INCH
Калъф с подсветка с клавиатура с тракпад и Smart конектор

Идеалният калъф за iPad най -накрая е тук. Combo Touch е комбинация от прецизен тракпад и пълноразмерна клавиатура с подсветка за iPad. Управлявайте iPad лесно с пристрастяващи жестове и лесно редактирайте електронни таблици, документи и др. В допълнение, гъвкавият дизайн поддържа четири режима на използване за още по -голяма гъвкавост.

ВИСОКА ТОЧНОСТ
Работете с точния тракпад в приложения като Бележки, Страници, Номера и Keynote. Ще можете лесно да маркирате клетки в електронна таблица, да копирате думи и да редактирате имейли.

ПЕРФЕКТЕН КОНТРОЛ
Увеличете производителността си с жестове с няколко пръста, които вече познавате и обичате. Плъзнете, превъртете, превключете приложения, разтворете пръсти, докоснете двукратно и др.

СВЕТЛЕНИ КЛЮЧОВЕ
Харесва ли ви да използвате своя iPad в слабо осветена спалня? Ние също. Поради тази причина вградената клавиатура е снабдена с клавиши с подсветка. Пет регулируеми нива на яркост гарантират, че можете да видите работата си, независимо дали сте в спалнята, в самолета, в палатка или навсякъде другаде с приглушено осветление.

ПЪРЦИТЕ ВИ ЩЕ БЛАГОДАРЯТ
Повече от 20 години въвеждане на иновации са отразени във всяка клавиатура, която Logitech прави - всяко натискане на клавиш е толкова гладко, естествено и точно. Наслаждавайте се на часове на комфортно писане с големи клавиши с идеално оформление от разстояние до ръба-така че ръцете ви да не се притискат в тесни пространства. Клавиатурите на Logitech са проектирани с ножичен механизъм под всеки клавиш, който осигурява идеално отскачане с всяко натискане.

АНАЛИЗ ИЗКЛЮЧЕНИЯ НА КЛАВИАТУРА НА iOS
Кажете сбогом на улавянето на икони в ъгъла на екрана или командите от менюто за просто действие - калъфът Combo Touch има редица клавишни комбинации

ЧЕТИРИ РЕЖИМА НА ИЗПОЛЗВАНЕ
Калъфът Combo Touch е достатъчно гъвкав за всяка задача.

Режим на писане: Поставете клавиатурата на равна повърхност и наклонете стойката за писане на бележки или имейли.

Режим на гледане: Изключете клавиатурата и наклонете стойката, за да гледате филми и телевизионни предавания.

Режим на рисуване: Изцяло разтегнете стойката за идеалния ъгъл за водене на бележки или рисуване с Apple Pencil (Gen. 1) или Logitech Crayon.

Режим на четене: Плъзнете стойката и изключете клавиатурата, за да четете книги, статии и др.

Combo Touch калъф и клавиатура отделно

ЗАБРАВЕТЕ КЛАВИАТУРАТА
Когато приключите с писането, изключете клавиатурата и се насладете на красивия екран на iPad.


СТОЙКА ЗА ВСЯКЪВ ЪГЪЛ
Гъвкавата стойка позволява накланяне в диапазона от 40 °, благодарение на което винаги ще намерите правилния ъгъл за задачата. Масивната механична панта гарантира, че стойката се държи добре на място и не се сгъва дори със силно потупване.

ПЕРФЕКТНАТА АКСЕСОАР ЗА ВАШИЯ iPad
Калъфът Combo Touch е проектиран да изглежда и да се чувства като естествен аксесоар за iPad. След като посегнете към първокласни материали и чуете похвали от любопитни приятели и колеги, ще бъдете изумени как бихте могли без него.

ЕДИНСТВЕНО КЛИКАНЕ НА ЗАРЯВАНЕ И СЧИТВАНЕ
Батериите не са включени, тъй като никога няма да имате нужда от тях. Калъфът Combo Touch печели енергия, сдвоява и дори сигурно предава данни чрез Smart конектора.

ПРЕДНА И ЗАДНА ЗАЩИТА
Защитете предната и задната част на вашия iPad от ожулвания, драскотини и разливи. Лекият калъф Combo Touch сигурно държи iPad на място, защитава ъглите му и не ви пречи да се движите. Външната тъкан е мека на допир.

ИДЕАЛЕН КОМПЛЕКТ
Калъфът е предназначен за съвместимост с Logitech Crayon и Apple Pencil (1 -во поколение), така че можете да пишете ръчно бележки, да рисувате чертежи или да маркирате документи директно на iPad. В допълнение, той е оборудван с вграден държач за съхранение на писалката, така че винаги ще бъде под ръка, когато имате нужда от него.

РАЗМЕРИ
Височина: 257 мм
Ширина: 195 мм
Дълбочина: 22,55 мм
Тегло: 610 g