Eaton 5P 1550i Rack1U Li-ion, UPS 1550VA / 1100 W, 6 outlets IEC, LCD, Lithium-ion

Eaton 5P 1550i Rack1U Li-ion, UPS 1550VA / 1100 W, 6 outlets IEC, LCD, Lithium-ion
Вашата цена с ДДС (20.0%)
4,424.84 лв
❌ Артикулът не е наличен. Няма възможност за поръчка.
Delivery Без потвърдена дата на доставка
EATON
Производител
Продуктов номер
5P1550GR-L
Продуктов Код
RL013.364
Гаранция
6 месеца

Описание на продукт

Това е автоматичен превод. Оригиналния текст може да видите тук

Параметър Стойност
Предназначение Сървър
Фаза (вход / изход) 1: 1
VA капацитет 1550
Топология Line-Interactive
Екзекуция Rackmount
Комуникация USB
Комуникация RS-232
Настроики Раздел „Незадължително управление“


Спецификации:

Eaton 5P е изключително енергийно ефективен UPS с усъвършенстван LCD дисплей и измерване на мощността

Комуникационни портове: 1 USB порт + 1 RS232 сериен порт (не може да се използва едновременно), мини клемен блок за дистанционно включване и изключване и за дистанционно изключване (RPO)
Комуникационен слот: 1 слот за Network-MS, ModBus-MS или Relay-MS

Подходящ за защита:

  • сървъри,
  • мрежови елементи,
  • устройства за съхранение.
Благодарение на литиево-йонните батерии, до 3 пъти по-бързо зареждане и по-дълъг живот на батерията. Управляващи функции:
  • Новият графичен LCD дисплей предоставя основна информация за състоянието на UPS и измерените количества на един екран (на седем езика по ваш избор). Предлагат се и разширени опции за конфигуриране с лесни за разбиране бутони за навигация.
  • UPS 5P може да измерва консумацията на енергия в kWh, която може да се наблюдава или на LCD или с помощта на Eaton Intelligent Power Software Suite.
  • Товарните сегменти позволяват в случай на прекъсване на захранването приоритет за изключване на по -малко важни устройства и удължаване на времето за архивиране на батерията за ключови устройства. Сегментите могат да се управляват дистанционно и да се рестартират блокирани мрежи за данни или да се създават и активират времеви последователности на тяхното изключване и постепенно стартиране.
  • UPS 5P предлага комуникация чрез сериен или USB порт. В допълнение, той има вграден слот за допълнителен комуникационен адаптер (включително SNMP / уеб карта или релейна карта за контакт). Всеки UPS се предлага с Eaton Intelligent Power Software Suite, съвместим с всички основни операционни системи, включително софтуер за виртуализация като VMware и Hyper-V.
Параметри и енергийна ефективност
  • Благодарение на оптимизацията на електрическия дизайн, UPS 5P има енергийна ефективност до 98%, като по този начин намалява разходите за климатизация и консумацията на електроенергия.
  • Когато работи на батерии (резервен режим), 5P UPS осигурява висококачествен профил на изходно напрежение, който е необходим за всички чувствителни устройства, свързани към неговия изход, като например сървъри, оборудвани с PFC (корекция на коефициента на мощност).
  • Потребителите могат да удължат живота на батерията, като разширят допустимия диапазон на входното напрежение или зададат чувствителността на входната крива (използвайки LCD или софтуер), адаптирайки UPS към конкретна среда (напр. Двигателен генератор).

Свали

https://download.discomp.cz/Eaton/Datasheets/eaton_5p_series.pdf
Свали Datasheet

Технически параметри

LAN ports
Quantity of sockets (IEC C13)
6
Design
Rackmount
Power [VA]
1550
Communication Interface
RS-232, Smart slot, USB
"U" positions
1
Power [W]
1100
Technology
Line-Interactive
Operating temperature [°C]
0 up to 40
Weight [kg]
16,2
Width [mm]
438
Depth [mm]
550