Ezviz C3X Dual Lens Full HD IP camera, 4mm

Ezviz C3X Dual Lens Full HD IP camera, 4mm
Вашата цена с ДДС (20.0%)
363.86 лв
✅ В наличност 10+ Бр.
Delivery Планирана Дата Доставка на Куриер до Вас 15-05-2024
Ezviz
Производител
Продуктов номер
CS-CV310-C0-6B22WFR(4mm)
Продуктов Код
RL016.230
Гаранция
24 месеца

Описание на продукт

Това е автоматичен превод. Оригиналния текст може да видите тук

C3X е монтирана на стена външна Wi-Fi / LAN камера с Full HD резолюция от 1920 × 1080, няколко нови функции и висока степен на защита IP67, така че можете да я излагате на всяко време без никакви притеснения.

Wi-Fi камера с двоен обектив и вграден изкуствен интелект

Запознайте се с първата в света комерсиална охранителна камера с двойна камера. Цветното видео през нощта става реалност дори без допълнително осветление. И всичко се улеснява още повече от вградените алгоритми за изкуствен интелект. Вече ще получавате точни сигнали, когато хора и превозни средства се появят в определените зони. Получете най-добра и професионална защита в C3X.

Първият двоен обектив в охранителна камера

Улавянето на ярки цветове в две 2MP камери се постига чрез два обектива - единият обектив записва околната яркост, а другият улавя информация за цвета. Впоследствие двете изображения се обединяват с помощта на патентования алгоритъм на EZVIZ за създаване на изображение с богати детайли и реалистични цветове.

„Езвиз

Революционно цветно нощно виждане без точково осветление

Използването на допълнително осветление за постигане на цветно нощно виждане беше страхотна идея - до представянето на C3X. C3X използва два обектива и две инфрачервени светлини, за да нарисува по-добро цветно изображение дори в най-тъмния мрак. Не е необходимо точково осветление. Цветовете на C3X са по-естествени и изображението е равномерно осветено.

„Езвиз

Активно защитава важни места

Благодарение на вградения модел за дълбоко обучение, камерата C3X може да засича движението на контурите на хора и превозни средства в реално време. Ще бъдете уведомени точно както винаги сте искали. Когато никой не гледа, C3X ще поеме смяната вместо вас. Камерата C3X ви позволява да създавате специфични зони в приложението EZVIZ, като по този начин защитавате най-ценните си активи. От вас зависи дали решите да предотвратите влизането на хора, превозни средства или и двата вида обекти в тези зони. Когато бъдат засечени обекти, които представляват интерес, от камерата ще звучи силна сирена и стробоскопът ще мига бързо, за да възпира натрапниците. Ще получите известие в рамките на част от секундата. C3X ви позволява да записвате гласа си за персонализирано посрещане или отскачане. Например, ако посетителите паркират превозни средства в зони с ограничен достъп, камерата ще възпроизведе предварително съхраненото съобщение и ще инструктира шофьорите да паркират другаде.

„Езвиз

Запазване на записи

С повече опции за съхранение можете да изберете къде искате да запазите вашите записи. C3X може дори да съхранява и на трите места наведнъж за допълнителни архиви, ако камерата е повредена или възникне мрежова грешка. Камерата C3X използва най-новата технология за компресиране на видео H.265. Видеото е по-ясно и гладко, като същевременно се намаляват изискванията за място за съхранение и честотна лента.

„Езвиз

Съдържание на пакета

  • устройство
  • Захранващ адаптер 12V DC, с 1,5 м кабел
  • Винтове, капак на кабела, шаблон за пробиване
  • Ръководство за бързо стартиране

Свали

https://download.discomp.cz/Ezviz/Datasheets/C3X.pdf
Свали Datasheet

Технически параметри

LAN ports
Resolution
2MP
Protection class
IP67
WDR
Digital
Lens type
Fixed
Wireless frequency
2.4 GHz
WiFi standards
802.11n, 802.11b/g
Transmission speed - 2.4GHz [Mb/s]
150
Lens [mm]
4 (fixed)
Illumination
IR
Type of antenna
Fixed
Illumination range [m]
30
Purpose
Outdoor
Integrated WiFi
Yes
Slot for Memory Card
microSD - up to 256GB
Max. resolution [pixels]
1920 x 1080 (Full HD)
Audio
Microphone, Speaker
Viewing Angle [°]
89
Day/night mode
IR cut filter
Alarm
Yes
Power type
DC connector
LAN speed
(1) 10/100Mbps
Max. power consumption [W]
12
Power via connector/terminal
12V DC
Video compression
H.264, H.265
Buttons
Reset
Operating temperature [°C]
-30 up to 60
Weight [g]
425
Width [mm]
72
Height [mm]
72
Depth [mm]
150
Color
White
Minimum illumination [Lux]
0,005
Image sensor ["]
1/2.7