ADATA Micro SDHC karta 32GB UHS-I Class 10 + SD adapter, Premier

ADATA Micro SDHC karta 32GB UHS-I Class 10 + SD adapter, Premier
Вашата цена с ДДС (20.0%)
13.07 лв
✅ Наличност във външен Партньор
Delivery Планирана Дата Доставка на Куриер до Вас 29-05-2024
Производител
Продуктов номер
AUSDH32GUICL10-RA1
Продуктов Код
RL001.626
Гаранция
36 месеца

Описание на продукт

Това е автоматичен превод. Оригиналния текст може да видите тук

Параметър Стойност
Технологични карти с памет Micro SecureDigital High Capacity (micro SD HC)
Капацитет (в GB) 32


Спецификации:

С по-честото използване на смартфони и таблетни компютри за запис и възпроизвеждане на мултимедия, има нарастващи изисквания към скоростта на четене и запис на специални карти с памет. Тази карта с памет от Premier Series изпълнява най-новата спецификация SDA 3.0 UHS-I (Ultra High Speed ??1, в съответствие със скоростта SD 2.0 Class 10) и се предлага с начална цена за СЗО Потребителите искат специална карта за своите смартфон или таблет компютър.

Повишена скорост, без увеличение на разходите
Премиерните microSDHC / SDXC UHS-I карти имат U1memory по-голям капацитет, но без по-висока цена и предоставят на потребителите по-бързите скорости на четене на UHS-I U1 спецификация на цената на карта от клас 10. Последователните четения са до 50 мегабайта/секунда, а скоростите на запис достигат спецификацията UHS-I клас 1 за скорост. Произволното четене и запис IOPS са съответно 1400 и 100. Те са изключително подходящи за потребителите на СЗО, които се наслаждават на фотография и видеозапис с висока разделителна способност. Изпълнение на множество приложения едновременно Не причинява загуба на скоростта на четене/запис.

* Данните са базирани на вътрешни тестове. Резултатите от теста ще варират в зависимост от различните платформи и софтуер.

Издръжливост
Тези карти с памет използват код за коригиране на грешки (ECC) и са изключително студоустойчиви, топлоустойчиви и непроницаеми за рентгенови лъчи, което ги прави една от най-здравите карти с памет в света.

Спецификации:
- Скорост: UHS Speed ??Class1 / Speed ??Class10
- Произволно четене / запис: 1400 / 100IOPs
- Размери (ДxШxВ): 15 mm x 11 mm x 1.0 mm
- Тегло: Приблизително 0,25 g
- Работно напрежение: 2.7 ~ 3.6Volt
- Гаранция: Доживотна гаранция
- Съвместимост: Смартфони, таблетни компютри
- Сертификати: FCC, CE, BSMI, VCCI

ЗАБЕЛЕЖКА: Скоростта на четене / запис въз основа на вътрешно тестване на ADATA; производителността може да е по-ниска в зависимост от хост устройството.