Logitech Wireless Desktop MK345, CZ/SK

Logitech Wireless Desktop MK345, CZ/SK
Вашата цена с ДДС (20.0%)
86.00 лв
✅ Наличност във външен Партньор
Delivery Планирана Дата Доставка на Куриер до Вас 22-05-2024
Производител
Продуктов номер
920-008351
Продуктов Код
RL016.612
Гаранция
6 месеца

Описание на продукт

Това е автоматичен превод. Оригиналния текст може да видите тук

Параметър Стойност
Задайте интерфейс Безжичен с USB Dongle
Локализация на клавиатурата CZ / SK
Нещо като мишка Оптичен
Спецификации на мишката 3 бутона
Спецификации на мишката С колело
Клавиатурно оборудване Мултимедийни клавиши


Спецификации:

Logitech Wireless Combo MK345

Logitech представя комплекта Wireless Combo MK345 клавиатура и мишка с интересен дизайн и изключително дълъг живот на батерията. Специално проектираната повърхност на клавиатурата и мишката насочва ръцете ви в правилната позиция и естествено копира движенията ви.

Без граници

Можете да поставите мишката и клавиатурата където пожелаете, нито един кабел няма да ви ограничи. Лесната инсталация в USB мини приемник не е проблем за всеки потребител. Освен това изобщо не е необходимо да премахвате малкия ключ от компютъра.

клавиатура

Клавиатурата има клавиши с нисък профил, които са много тихи при писане. Икономичният дизайн на тази клавиатура спестява място на бюрото ви. Изработена е в чешка схема. Благодарение на 12 F-бутона можете лесно да управлявате медиите - да пропуснете песен, да поставите на пауза видеоклип, да изключите музиката и т.н.

Мишка

Качествената мишка е предназначена за ежедневна и по-взискателна употреба. Мишката предлага чувствителен оптичен сензор Logitech Advanced Optical Tracking с резолюция 1000 dpi, 3 бутона за управление с включено колелце за превъртане и безжичен начин за комуникация с компютър. Това прави работата много по-лесна и приятна.

Качество на Logitech

Logitech е световноизвестна компания, която произвежда компютърни периферни устройства, особено високоговорители, клавиатури, мишки, уеб камери и малки аксесоари. Той осигурява високо качество и изключителна надеждност на правилната цена, но с качеството, което получавате с продуктите на Logitech.

Ключови свойства

Клавиатурата е съвместима с компютри, към които се свързва безжично чрез USB приемник с безжична честота 2,4 GHz. Освен това предлага дълъг живот на 2x AAA батерии (до 48 месеца). Клавиатурата има класическа CZ клавиатурна подредба.

В допълнение към чифт бутони, контролите на мишката включват колелце за превъртане. Лесната работа се поддържа от оптичен сензор за движение с разделителна способност 1000 dpi. Мишката се свързва с компютъра точно като клавиатура с помощта на USB приемник. За захранване се използват 1x AA батерии.