MikroTik TG-BT5-IN, IoT Bluetooth indoor tag for KNOT

MikroTik TG-BT5-IN, IoT Bluetooth indoor tag for KNOT
Вашата цена с ДДС (20.0%)
17.51 лв
✅ В наличност 30+ Бр.
Delivery Планирана Дата Доставка на Куриер до Вас 08-05-2024
MikroTik
Производител
Продуктов номер
TG-BT5-IN
Продуктов Код
RL018.163
Гаранция
24 месеца

Описание на продукт

Това е автоматичен превод. Оригиналния текст може да видите тук

Местоположение BT чиповете играят важна роля в IoT настройките, където Bluetooth се използва за предаване на данни на къси разстояния . Можете да използвате тези малки устройства за проследяване на различни обекти . Просто прикрепете етикетите към необходимите обекти и най-близката врата ще ги разпознае в обхвата си. Те могат да бъдат изключително полезни в складова логистика . Те консумират толкова малко енергия, че една вградена батерия с капацитет 220 mAh ще издържи няколко години. Веднъж активиран, чипът ще изпрати рекламни телеметрични пакети към шлюза (например KNOT или други BLE шлюзове).

Поддържани BLE телеметрични формати

  • iBeacon
  • Едистоун
  • MikroTik

Как работи?

Тези пакети съдържат MAC адреса, използван за идентификация, както и телеметрични данни - като ускорение, наклон и ниво на батерията. След това шлюзът изпраща данните към отдалечения сървър, използвайки протоколите MQTT или HTTP. По подразбиране рекламните пакети се изпращат веднъж на всеки 5 секунди, но можете да промените тази стойност според вашите нужди. Например, ако зададете интервала на 1 секунда, батерията обикновено ще издържи две години.

Вътрешната версия на чипа TG-BT5-IN работи при температури от 0 °C до 70 °C в защитена от пръски среда и разполага с вграден акселерометър . Вградените акселерометри могат не само да засичат ускорение (движение), но също така могат да записват дали устройството е паднало или наклонено в даден момент (разпознаване на свободно падане).

С помощта на приложението "Beacon manager" ще можете да конфигурирате вида на рекламния пакет, параметрите на акселерометъра (режим на захранване, стартиране, скорост на трансфер на данни и т.н.) и да актуализирате фърмуера.

Свали

https://download.discomp.cz/MikroTik/ce/ID188_TG-BT5-IN_DOC_210921.pdf
Свали CE
https://download.discomp.cz/MikroTik/datasheets/TG_BT5_IN_TG_BT5_OUT.pdf
Свали Datasheet

Технически параметри

LAN ports
Protection class
IP55
Battery capacity [mAh]
220
Weight [g]
7
Width [mm]
37
Height [mm]
6
Depth [mm]
22