ADATA Micro SDXC card 64 gigabytes UHS-I Class 10 SD adapter Premier

ADATA Micro SDXC card 64 gigabytes UHS-I Class 10 SD adapter Premier
Вашата цена с ДДС (20.0%)
19.98 лв
❌ Артикулът не е наличен. Няма възможност за поръчка.
Delivery Без потвърдена дата на доставка
Производител
Продуктов номер
AUSDX64GUICL10-RA1
Продуктов Код
RL001.822
Гаранция
36 месеца

Описание на продукт

Това е автоматичен превод. Оригиналния текст може да видите тук

Параметр Ходнота
Технологични паметни карти Micro SecureDigital High Capacity (micro SD HC)
Kapacita (v GB) 64


Спецификация:

С по-честото използване на смартфони и таблетни компютри за запис и възпроизвеждане на мултимедия, има нарастващи изисквания към скоростите на четене и запис на специални карти с памет. Тази карта с памет от серията Premier изпълнява най-новата спецификация SDA 3.0 UHS-I (Ultra High Speed 1, в съответствие със скоростта на SD 2.0 Class 10) и се предлага с начална цена за потребители, които искат специална карта за своя смартфон или таблет НАСТОЛЕН КОМПЮТЪР.

Повишена скорост, без увеличение на разходите
Картите с памет Premier microSDHC/SDXC UHS-I U1 имат по-голям капацитет, но без по-висока цена и предоставят на потребителите по-бързите скорости на четене от спецификацията UHS-I U1 на цената на карта от клас 10. Последователните четения са до 50 MB/секунда, а скоростите на запис достигат спецификацията UHS-I клас 1 за скорост. Произволното четене и запис IOPS са съответно 1400 и 100. Те са изключително подходящи за потребители, които обичат фотография и видеозапис с висока разделителна способност. Изпълнението на множество приложения едновременно не води до загуба на скоростта на четене/запис.

* Данните са базирани на вътрешни тестове. Резултатите от теста ще варират в зависимост от различните платформи и софтуер.

Издръжливост
Тези карти с памет използват Error-Code Correction (ECC) и са изключително студоустойчиви, топлоустойчиви и непроницаеми за рентгенови лъчи, което ги прави едни от най-здравите карти с памет в света.

Спецификации:
- Скорост: UHS Speed Class1 / Speed Class10
- Произволно четене/запис: 1400/100IOPs
- Размери (ДxШxВ): 15mm x 11mm x 1.0mm
- Тегло: Приблизително 0,25g
- Работно напрежение: 2.7~3.6Volt
- Гаранция: Доживотна гаранция
- Съвместимост: Смартфони, таблетни компютри
- Сертификати: FCC, CE, BSMI, VCCI

ЗАБЕЛЕЖКА: Скоростта на четене/запис въз основа на вътрешни тестове на ADATA; производителността може да е по-ниска в зависимост от хост устройството.