RF elements Asymmetrical Horn Antenna with TwistPort, 5GHz, 20dBi, 30°

RF elements Asymmetrical Horn Antenna with TwistPort, 5GHz, 20dBi, 30°
Вашата цена с ДДС (20.0%)
328.54 лв
✅ В наличност 90+ Бр.
Delivery Планирана Дата Доставка на Куриер до Вас 08-05-2024
RF elements
Производител
Продуктов номер
AH2030-TP
Продуктов Код
RL018.304
Гаранция
24 месеца

Описание на продукт

Това е автоматичен превод. Оригиналния текст може да видите тук

AH2030-TP е 5GHz секторна антена от тип "рог" от работилница за радиочестотни елементи и се характеризира с 30° асиметричен ъгъл на излъчване, усилване от 20dBi и Twistport конектор. Тази антена предлага перфектната комбинация от характеристики и функции, които се справят с основните слабости на днешните масови секторни антени.

BeamSwitch - 20 или 30°

Функцията BeamSwitch позволява антената да се монтира със завъртане на 90 градуса чрез промяна на позицията на дръжката и скобата. По този начин AH2030-TP може да осигури азимут от 20 и 30 градуса, в зависимост от въртенето.

TwistPort конектор - Практичен и без загуби

Конекторът TwistPort е практически без загуби и променя всички установени стандарти благодарение на лесната си работа. Няма vf конектори или RF кабели, които причиняват значителна загуба на сигнал. В сравнение с често използваните коаксиални кабели и конектори, загубата на TwistPort е почти неизмерима. Свързването и изключването е брилянтно лесно и може да се направи с една ръка.

Без странични дялове

Асиметричната антена AH2030-TP не излъчва странични лобове, те буквално фокусират енергията върху един основен сигнален лъч. Такова поведение е едно от най-важните в безжичните мрежи. Благодарение на тези уникални характеристики на излъчване, радиото улавя значително по-малко шум в сравнение със съществуващите общи секторни антени. Проблемът с шума е пряко свързан със страничните пластини на антената - по същество неизбежен елемент в повечето конкурентни продукти. Антената AH2030-TP се държи по различен начин, тя е основно "глуха" извън главния лъч.

Покритие без мъртви зони

Покритието на традиционните секторни антени има специфична форма - ако AP е твърде висока, тогава клиентите, които са близо, страдат от ниско качество на сигнала. Както се казва: "под свещника е най-голямата тъмнина". Асиметричните секторни антени излъчват сигнал с кръгово компенсиран оформен лъч. Поради тази причина покритието на сигнала от асиметричните секторни антени е почти без мъртви зони, дори клиентите, разположени близо до AP, ще бъдат доволни.

Отлична мащабируемост

Уникалните характеристики на излъчване, минималните странични лобове и изключително ниското обратно излъчване позволяват поставянето на множество антени в една точка, както и изграждането на множество отделни точки, което ще позволи по-добро разпределение на натоварването на отделните AP и по този начин ще увеличи скоростите до отделните клиенти .

Поддръжка на платформа

За използването на продукти на трети страни като MikroTik, Ubiquiti или Cambium, RF elements предлага широка гама от адаптери, които позволяват лесно свързване на тези устройства към конектора TwistPort. Благодарение на това можете да прехвърлите всяко устройство към друга антена с едно щракване, без да завинтвате свински опашки.

Иновативен държач

Асиметричната антена AH2030-TP е оборудвана с иновативна система за монтаж. Монтирането на държача и антената е отделно и се извършва на две стъпки.

Съдържание на пакета

  • Антена
  • Прецизен държач

Свали

https://download.discomp.cz/rfelements/datasheets/AH2030-TP.pdf
Свали Datasheet

Технически параметри

LAN ports
Polarization
VH
F/B ratio [dB]
35
Designed for mast diameter [mm]
40 up to 80
Wind load [km/h]
160
Protection class
IP55
Wireless frequency
5 GHz
Elevation beam width (-6dB) [°]
20
Azimuth beam width (-6dB) [°]
30
Antenna type
Sector
RF connectors
TwistPort
Purpose
Outdoor
Antenna gain [dBi]
20,5
Material
UV stabilized ABS plastic, Polycarbonate, Aluminum, Stainless steel
Operating temperature [°C]
-35 up to 60
Weight [kg]
4,2
Width [mm]
218
Height [mm]
304
Depth [mm]
385