LENOVO wireless mouse Go Multi-Device

LENOVO wireless mouse Go Multi-Device
Вашата цена с ДДС (20.0%)
144.49 лв
✅ Наличност във външен Партньор
Delivery Планирана Дата Доставка на Куриер до Вас 29-05-2024
Производител
Продуктов номер
4Y51C21217
Продуктов Код
RL019.342
Гаранция
12 месеца

Описание на продукт

Това е автоматичен превод. Оригиналния текст може да видите тук

Параметър Стойност
Интерфейс на мишката Безжичен Bluetooth
Интерфейс на мишката Безжичен с USB ключ
Нещо като мишка Оптичен
Спецификации на мишката 4 или повече бутона
Спецификации на мишката С колело


Спецификации:

LENOVO GO Multi-Device безжична мишка

Една страхотна мишка
Безжичната мишка Lenovo Go USB-C е проектирана да бъде единствената мишка, която някога ще ви трябва. Може да се сдвоява с до три устройства и лесно да се превключва между тях с натискане на бутон. В допълнение към функциите си за многозадачност, това продуктивно устройство може да се използва на почти всяка повърхност и рядко остава без батерия. Това е благодарение на синия оптичен сензор и безжичното Qi или кабелно зареждане на батерията USB-C с технология за бързо зареждане.

Максимална гъвкавост
Безжичната мишка Lenovo Go USB-C поддържа сдвояване на до три устройства чрез USB-C и Bluetooth, поддържани от технологията Swift Pair с бутон за бързо превключване. В допълнение към сдвояването на три устройства, вие също ще се насладите на използването на приемника за свързване на други устройства на Lenovo с помощта на един ключ. В допълнение, неговият син оптичен сензор осигурява максимална точност на почти всяка повърхност.

Многозадачност отвсякъде
Проектирана като решение „всичко в едно“, тази мишка разполага с регулируема DPI чувствителност в движение и програмируем бутон за помощ с клавишни комбинации, конфигурирани по подразбиране за срещи на Microsoft Teams.

Зареждайте бързо
С бърза акумулаторна батерия, която осигурява до три месеца * използване на 1,5-часово * зареждане и поддържа както кабелно USB-C, така и безжично Qi зареждане, безжичната мишка Lenovo Go USB-C няма конкуренция.
* Животът на батерията може да варира в зависимост от употребата.