Synology Virtual Machine Manager Pro 3N-3Y

Synology Virtual Machine Manager Pro 3N-3Y
Вашата цена с ДДС (20.0%)
954.23 лв
❌ Артикулът не е наличен. Няма възможност за поръчка.
Delivery Без потвърдена дата на доставка
Производител
Продуктов номер
VMMPRO-3NODE-S3Y
Продуктов Код
RL019.424
Гаранция
24 месеца

Описание на продукт

Това е автоматичен превод. Оригиналния текст може да видите тук

VMM Pro ви позволява да стартирате множество виртуални машини на Windows, Linux и Virtual DSM на Synology NAS. Базиран на клъстер за виртуализация, гъвкаво разпределение на хардуерните ресурси, миграция на виртуални машини между хостове без прекъсване и редовни моментни снимки и репликация за архивиране на виртуални машини, той помага на потребителите да интегрират и управляват множество Synology NAS устройства и има за цел да изгради ефективна и сигурна среда за виртуализация.

Виртуализираната структура на чисто новото приложение VMM Pro значително повишава ефективността на работа и нивото на защита. Гениално проектираният клъстер позволява на компаниите да управляват множество NAS устройства и да работят с виртуални машини, разположени на различни NAS устройства в един интерфейс, и помага на ИТ персонала лесно да създава планове за защита, използвайки моментни снимки и отдалечена репликация в рамките на клъстера. Освен че позволява на потребителите да правят моментни снимки и да копират виртуални машини само за няколко секунди, VMM Pro предлага още по-разширени функции, като висока достъпност. Високата наличност облекчава проблемите с прекъсването на услугите и увеличава максимално наличността на виртуална машина чрез безпроблемна настройка. Всеки Synology NAS с активиран VMM Pro предлага 30-дневна безплатна пробна версия, а Synology ви кани да изпробвате разширени, персонализирани функции на VMM.

Основните характеристики на Virtual Machine Manager Pro включват:

  • Клъстерна инфраструктура

    • С VMM можете да създадете клъстерна инфраструктура от до седем Synology NAS устройства. Възможностите за клъстериране на VMM Pro позволяват миграция и гъвкава мащабируемост за балансиране на натоварването и разпределяне на ресурси.


Copyright © 2024
Добави към началния екран
Продажби Нуждаете се от съвет или помощ?
+359 882 346 063
Email продажби