WD GOLD WD201KRYZ 20TB SATA/ 6Gb/s 512MB cache 7200 ot., CMR, Enterprise

WD GOLD WD201KRYZ 20TB SATA/ 6Gb/s 512MB cache 7200 ot., CMR, Enterprise
Вашата цена с ДДС (20.0%)
1,053.14 лв
❌ Артикулът не е наличен. Няма възможност за поръчка.
Delivery Без потвърдена дата на доставка
Производител
Продуктов номер
WD201KRYZ
Продуктов Код
RL021.965
Гаранция
6 месеца

Описание на продукт

Това е автоматичен превод. Оригиналния текст може да видите тук

Параметър Стойност
формат 3,5"
Интерфейси вътрешен Serial ATA III
Капацитет на твърдия диск (в GB) 20 000
HDD скорост 7200
Тип диск HDD
Размер на буфера (в MB) 512


Спецификации:

WD Gold Enterprise Class SATA твърд диск

WD Gold Enterprise Class SATA твърд диск

Справете се с взискателни работни натоварвания с корпоративен клас WD Gold твърди дискове. Предлагани в капацитети от 1 TB до 20 TB*, тези изключително надеждни решения за взискателни среди за съхранение осигуряват до 2,5 милиона часа MTBF***, антивибрационна технология и ниска консумация на енергия благодарение на технологията HelioSeal™ [за 12 TB и повече] . Специално проектирани за използване в центрове за данни и системи за съхранение от корпоративен клас, твърдите дискове WD Gold SATA осигуряват първокласната производителност, която очаквате от твърдите дискове на Western Digital.

  • Надхвърлящи очакванията – твърдите дискове WD Gold са оптимизирани за производителност за взискателни натоварвания на приложения и са проектирани да се справят с натоварвания до 550 TB** на година. Независимо дали имате нужда от 1 TB или 20 TB*, широката гама от капацитети на твърди дискове на WD Gold са подходящи дори за най-взискателните среди за съхранение.
  • Повишена надеждност - с до 2,5 милиона часа MTBF***, твърдите дискове WD Gold осигуряват по-високо ниво на надеждност и издръжливост.
  • Реинженеринг на твърдия диск - WD Gold предлага 20TB на 9 CMR диска с преработени твърди дискове, използващи първото внедряване на технологичните функции OptiNAND™ за увеличаване на капацитета.?
  • Антивибрационна защита - WD Gold има усъвършенствана електроника за наблюдение, която помага за коригиране на линейни и ротационни вибрации в реално време, използвайки усъвършенствана антивибрационна технология за подобряване на производителността в среда с висока вибрация.
  • Той работи добре с други - той е широко съвместим с повечето компютърни операционни системи и основните корпоративни операционни системи. Специално проектиран за използване в корпоративни центрове за данни и системи за съхранение.
  • Лидерство - Технологията за енергийно подпомагано магнитно записване (EAMR) позволява по-висока точност на носителя и увеличава площната плътност. Тристепенният задвижващ механизъм (TSA) повишава точността на позициониране на главата и осигурява по-добра производителност и цялост на данните, като същевременно увеличава площната плътност. Както EAMR, така и TSA са налични само с капацитет от 16 TB и повече.
  • 5-годишна ограничена гаранция - Всеки твърд диск WD Gold е подкрепен от 5-годишна ограничена гаранция, така че можете да сте уверени в съхранението си.

ТЕХНИЧЕСКИ СПЕЦИФИКАЦИИ

капацитет 20 TB
Размер на буфера 512 MB
Интерфейс SATA
Скорост на диска (rpm) 7200 оборота в минута
Съвместимост съвместимост с Windows, Windows Server и Linux системи
размери (Д x Ш x В) 5,79" x 4" x 1,03"

.