RF elements TwistPort Shielded Adaptor for Rocket M5 - Bazar

RF elements TwistPort Shielded Adaptor for Rocket M5 - Bazar
използвано
Вашата цена с ДДС (20.0%)
27.98 лв
✅ В наличност < 10 Бр.
Delivery Планирана Дата Доставка на Куриер до Вас 22-05-2024
RF elements
Производител
Продуктов номер
B-TP-ADAPTOR-RM5-S
Продуктов Код
RL024.221
Гаранция
6 месеца

Описание на продукт

Продуктът е напълно функционален и използван на изложение. Може да не съдържа пълни аксесоари или оригинална опаковка.
Това е автоматичен превод. Оригиналния текст може да видите тук

Причина за отстъпката : Това е напълно функционален брой, който е 1 инсталиран и тестван. Пълни аксесоари, без оригинална хартиена кутия.

Symmetrical Sectors са скаларни рупорни антени с ниски загуби с уникална форма и характеристики на лъча. Тяхното сечение на лъча е кръгло: ъглите на излъчване по азимут и височина са еднакви. Диаграмата на лъча не се променя с честотата и усилването на антената е балансирано в широк честотен диапазон. Тези характеристики ги правят отлични за използване като секторни антени. Тази антена има 10dBi печалба и 90° ъгъл на излъчване.



TwistPort конектор
Symmetrical Sectors включва променящия индустрията TwistPortTM конектор, нашият очакващ патент бързозаключващ вълноводен порт. TwistPortTM е почти без загуби: няма коаксиални RF конектори или RF кабели, които причиняват значителна загуба на сигнал. Свързването и изключването е брилянтно просто „завъртете и щракнете“ и може да се направи с една ръка.

Превъзходна мащабируемост
Симетричните сектори позволяват революционна мащабируемост на безжичните системи, която фундаментално предефинира подхода към планирането и внедряването на безжични мрежи. Предлагаме широка гама от модели антени с точна диаграма на лъча от 30° до 90°. Вече не сте принудени да компрометирате мрежовия си дизайн с ограниченията на текущия ви доставчик.




Съвместимост между платформи
Конекторът TwistPortTM позволява проста и лесна интеграция между всяко SimperTM радиостанции с всяка от антените с TwistPortTM (TP), когато планирате вашата мрежа. Когато използвате безжични платформи на трети страни, като UBNTTM, MikroTikTM или Cambium NetworksTM, можете да конвертирате традиционните радиостанции в TwistPortTM съвместими радиостанции с помощта на TwistPortTM адаптери (TP-A).



Здрав и издръжлив
Symmetrical Sectors са солидни метални конструкции - те са построени да издържат. Използваме най-добрите налични материали: лят под налягане, щампован и екструдиран алуминий, висококачествена ABS пластмаса и хардуер от неръждаема стомана.

Компактен
Симетричните секторни антени са много компактни. Те имат само 20 - 25% отпечатък от традиционните Sector антени. Компактният размер спестява такси за наем на кули и ги прави лесни за инсталиране на места, където основните сектори не биха били разрешени поради формата и размера им.