Tinycontrol DCPRZE-176 DC/DC converter

Tinycontrol DCPRZE-176 DC/DC converter
Вашата цена с ДДС (20.0%)
328.42 лв
❌ Артикулът не е наличен. Няма възможност за поръчка.
Delivery Без потвърдена дата на доставка
Tinycontrol
Производител
Продуктов номер
DCPRZE-176
Продуктов Код
RL003.995
Гаранция
24 месеца

Описание на продукт

Това е автоматичен превод. Оригиналния текст може да видите тук

Този преобразувател намира приложение в телекомуникационни системи и навсякъде, където имате нужда от напрежение с резервна батерия и 12V, 24V и 48V/56V изход.

Първата уникална характеристика на този продукт е обхватът на изходното напрежение от входа на една 12V батерия, което спестява разходи за придобиване, пространство и дава възможност за захранване на устройства, които изискват 24V, както и 48V. Освен това изходното напрежение от 48 V може да бъде превключено на 56 V (често се изисква от устройства, свързани чрез по-дълъг eth кабел).

Друга уникална характеристика на конвертора е възможността за управление през LAN порта от всяко място в Интернет. Това ви дава достъп до данни за прекъсване на захранването, напрежение на батерията, изходен ток и, разбира се, възможността да изключите или нулирате захранването. Освен това има транзистор с превключващ изход, който може да управлява например реле или вентилатор, или цифров вход, например следене на отварянето на врата на шкаф. Друга функция позволява измерване на температурата. Инверторът съдържа вътрешен температурен сензор и цифрова 1-проводна шина за свързване на сензора DS18B20. Благодарение на това можем да измерваме температурата във всяка точка на устройството. Всички данни могат да бъдат изпратени до сървъра за наблюдение чрез SNMP и HTTP. Практично решение е и капак за позиция 1U и възможност за закупуване на държач за монтаж на DIN шина.

Свали

https://download.discomp.cz/Tinycontrol/Datasheets/DCPRZE-001.pdf
Свали Datasheet

Технически параметри

LAN ports
The input voltage [V]
24V DC
Output Power [W]
100
Converter type
DC/DC
Output Voltage [V]
12, 24, 48, 56
Operating temperature [°C]
-20 up to 40
Weight [g]
460
Width [mm]
110
Height [mm]
45
Depth [mm]
90