Mimosa B24, one complete unit

Mimosa B24, one complete unit
Вашата цена с ДДС (20.0%)
1,640.22 лв
✅ В наличност 10+ Бр.
Delivery Планирана Дата Доставка на Куриер до Вас 15-05-2024
Mimosa
Производител
Продуктов номер
100-00074(B24)
Продуктов Код
RL004.649
Гаранция
24 месеца

Описание на продукт

Това е автоматичен превод. Оригиналния текст може да видите тук

Mimosa B24 преодолява съществуващите бариери на цена, размер, производителност и енергийна ефективност в по-малко пренаселената, нелицензирана честотна лента от 24 GHz.

Лидер по ценово представяне

Предоставяйки почти Gigabit IP трафик с ниска латентност в една посока, Mimosa B24 е лидер в ценово представяне в индустрията в нелицензиран 24 GHz backhaul. Проектиран от нулата с помощта на надеждни компоненти с голям обем, B24 постига невероятна производителност на разрушителна цена, която отговаря на икономиката на доставчиците на широколентов достъп и предприятията в крайградските и градските пазари.

Гигабит при поискване

За да отговори на съвременните нужди от интернет трафик, където почти 90% от пиковото вечерно търсене на трафик може да бъде в посока на изтегляне, B24 динамично се адаптира към променящите се изисквания, използвайки технологията Auto-TDMA. Gigabit пропускателна способност с ниска латентност може да бъде насочена нагоре или надолу по веригата, ако е необходимо, за да се увеличи максимално използването на спектъра през целия ден. Наследените FDD радиостанции са ограничени до симетрично използване на трафика, оставяйки огромни количества спектър постоянно недостатъчно използвани.

„Мимоза

Несравнима надеждност

Не се ограничавайте от разстоянието от високочестотната микровълнова технология. Използвайте B24, за да избегнете претоварения спектър от 5 GHz и да осигурите превъзходна надеждност, дори при дъжд, на практически разстояния до 3 км.
* разстоянието зависи от общата излъчена мощност, която може да варира в различните страни

„Мимоза

Малък и красив

С малка част от теглото, размера и мощността на алтернативните решения, B24 е невероятно лесен за инсталиране и неговият компактен дизайн се вписва дискретно във всяка визуално чувствителна зона.

„Мимоза

Синхронизиране, което работи

Подобно на други продукти на Mimosa, GPS синхронизацията позволява на съвместно разположени B24 радиостанции да споделят един и същ канал, което позволява до осем връзки да работят на едно и също място, всяка от които работи на 1,5 Gbps.

Пакетът съдържа

  • (1) Устройство
  • (1) Държач
  • (1) PoE захранващ адаптер 50V/1.2A
  • (1) Захранващ кабел
  • (2) Метален пръстен
  • (1) Кабелна муфа
  • (1) Винтове

Свали

http://backhaul.help.mimosa.co/backhaul-firmware-roadmap
Свали Firmware
https://download.discomp.cz/mimosa/datasheet/B24.pdf
Свали Datasheet
https://download.discomp.cz/mimosa/overview/B24_Product_Overview.pdf
Свали Product overview
https://mimosa.co/products/b24#linktool
Свали Link calculator