Sandisk Ultra microSDXC 64 GB 80 MB/s Class 10 UHS-I

Sandisk Ultra microSDXC 64 GB 80 MB/s Class 10 UHS-I
Вашата цена с ДДС (20.0%)
25.09 лв
✅ Наличност във външен Партньор
Delivery Планирана Дата Доставка на Куриер до Вас 29-05-2024
SanDisk
Производител
Продуктов номер
SDSQUNS-064G-GN3MN
Продуктов Код
RL005.229
Гаранция
36 месеца

Описание на продукт

Това е автоматичен превод. Оригиналния текст може да видите тук

SanDisk произвежда и иновации за съхранение на данни повече от 27 години. От стилни USB флаш памети, през мощни SSD устройства до надеждни карти с памет. Продуктите му се използват в много от водещите световни центрове за данни. Сега ви предлага своята карта с памет Micro SDXC Ultra Android UHS-I.

Флаш памет

Флаш паметта са специален тип носители за съхранение, предназначени предимно за преносими устройства. Флаш паметта се характеризират с малък размер, ниска консумация на енергия, висока надеждност и бърз достъп до съхранени данни. Те съчетават предимствата на твърдия диск и RAM паметта - нямат подвижни части, информацията остава запазена дори без захранване. Те обаче са много издръжливи (могат да издържат на падане на земята, без да губят данни), данните ще останат съхранени без захранване за много дълго време.

Изключителна издръжливост

Карти SanDisk създава своите карти, за да оцелее при екстремни условия. Те са водоустойчиви, устойчиви на удари, рентгенови лъчи и могат да издържат на широк температурен диапазон. Той защитава спомените ви от инциденти, независимо дали решавате да правите снимки в снега, в пустинята или край басейна.

Ключови свойства

Картата Micro SDXC Ultra е с капацитет 64 GB. Той пада под клас 10 скорости с минимална скорост на предаване 10 MB / s. Той също така принадлежи към класа UHS-I, който дава на картата скорост на четене до 80 MB / s. Той е идеален за по -бързо зареждане и стартиране на приложения. Той е толкова идеален за мобилни устройства с Android OS. Приложението SanDisk Memory Zone улеснява преглеждането, достъпа и архивирането на файлове от паметта на телефона ви на едно място, достъпно в Google Play ™. Картата е водоустойчива, устойчива на температури и рентгенови лъчи, устойчива на замръзване. Картата е съвместима с microSDHC / SDXC устройства. Възползвайте се от по-бързото изтегляне, по-голям капацитет и по-добра производителност за заснемане и съхраняване на висококачествено Full HD видео.