Eaton 5P 1150i, UPS 1150VA / 770W, 8 outlets IEC, LCD

Eaton 5P 1150i, UPS 1150VA / 770W, 8 outlets IEC, LCD
Вашата цена с ДДС (20.0%)
1,343.38 лв
✅ Наличност във външен Партньор
Delivery Планирана Дата Доставка на Куриер до Вас 05-06-2024
EATON
Производител
Продуктов номер
5P1150i
Продуктов Код
RL013.603
Гаранция
36 месеца

Описание на продукт

Това е автоматичен превод. Оригиналния текст може да видите тук

Параметър Стойност
Предназначение Сървър
Фаза (вход/изход) 1: 1
VA капацитет 1150 г
Топология Line-Interactive
Екзекуция Кула
Комуникация USB
Комуникация RS-232
Настроики Раздел „Управление по избор“.


Спецификации:

Eaton 5P е изключително енергийно ефективен UPS с усъвършенстван LCD и измерване на мощността

Комуникационни портове: 1 USB порт + 1 сериен порт RS232 (не може да се използва едновременно), мини терминални блокове за дистанционно включване и изключване и за дистанционно изключване (RPO)
Комуникационен слот: 1 слот за Network-MS, ModBus-MS или Relay-MS

Подходящ за защита:

  • сървъри,
  • мрежови елементи,
  • устройства за съхранение.
Функции на управление:
  • Новият графичен LCD дисплей предоставя основна информация за състоянието на UPS и измерените количества (на седем езика по избор) на един екран. Разширени опции за конфигуриране също са налични с лесни за разбиране бутони за навигация.
  • UPS 5P може да измерва консумацията на енергия в kWh, която може да се наблюдава или на LCD дисплея, или с помощта на Eaton Intelligent Power Software Suite.
  • В случай на прекъсване на захранването, сегментите за натоварване позволяват приоритетно изключване на по-малко важни устройства и удължено време за резервно време на батерията за ключови устройства. Сегментите могат да се управляват дистанционно и да се рестартират блокирани мрежи за данни или да се създават и активират времеви серии на тяхното изключване и постепенно стартиране.
  • UPS 5P предлага комуникация чрез сериен или USB порт. Освен това има слот за допълнителен комуникационен адаптер (включително SNMP / уеб карта или карта за контакт за реле). Всеки UPS се предлага с Eaton Intelligent Power Software Suite, съвместим с всички основни операционни системи, включително софтуер за виртуализация като VMware и Hyper-V.
Параметри и енергийна ефективност
  • Благодарение на оптимизацията на електрическия дизайн, UPS 5P има енергийна ефективност до 98%, като по този начин намалява разходите за климатизация и консумацията на електроенергия.
  • Когато работи на батерия (резервен режим), 5P UPS осигурява висококачествена форма на изходното напрежение, необходима за всички чувствителни устройства, свързани към неговия изход, като сървъри, оборудвани с PFC (корекция на фактора на мощността).
  • Потребителите могат да удължат живота на батерията чрез разширяване на допустимия диапазон на входното напрежение или чрез регулиране на чувствителността на входната крива (с помощта на LCD или софтуер), за да адаптират UPS към конкретна среда (напр. генератор на двигател).
Универсалност
  • По-мощни, по-дълготрайни батерии: Технологията за управление на батериите на Eaton ABM използва най-съвременна технология за тристепенно зареждане, която презарежда батериите само когато е необходимо, удължавайки живота на батерията с до 50%.
  • Батериите могат да се сменят по време на работа, без да се налага да изключвате свързаните устройства. Когато използвате допълнителния модул за байпас за поддръжка, целият UPS (не е включен) може дори да бъде подменен в движение.

Свали

https://download.discomp.cz/Eaton/Datasheets/eaton_5p_series.pdf
Свали Datasheet

Технически параметри

LAN ports
Quantity of sockets (IEC C13)
8
Design
Desktop
Power [VA]
1150
Communication Interface
USB, RS-232, Smart slot
Power [W]
770
Technology
Line-Interactive
Operating temperature [°C]
0 up to 40
Weight [kg]
11,1
Width [mm]
150
Height [mm]
230
Depth [mm]
345